15 redenen om te skiën of snowboarden in de zomer

zomer bij Skidôme
Indoor
26-06-2015

Zomer, de omstandigheden roepen om T-shirts, shorts en slippers. Buiten is het gemiddeld rond de 20 graden, maar in Terneuzen en Rucphen geeft de thermometer slechts -4 graden aan! Dat is lekker afkoelen bij Skidôme! Niet voor niets vind je hier de hele zomer de koelste uitjes!

 1. Meer ruimte op de piste

In de zomerperiode zijn er minder mensen op de piste en heb je dus meer ruimte om lekker hard van de piste te gaan of om je eerste bochtjes te oefenen.

 1. Betere sneeuwkwaliteit

Minder mensen op de piste betekent ook betere sneeuwcondities. Dat is een stuk fijner skiën of snowboarden.

 1. Voordelige zomertarieven

Tijdens de zomer gelden bij Skidôme daltarieven. Dat betekent dat je tegen een scherpe prijs de piste op kunt en voordeliger les kunt volgen.

 1. Skidôme ski cursusZomeracties

Naast voordelige zomertarieven biedt Skidôme in de zomerperiode ook volop leuke zomeracties op o.a. privélessen. Bovendien worden er speciale zomercursussen georganiseerd!

 1. Sneeuwfit voor de winter

Als je ook in de zomer door blijft skiën of snowboarden ben je alvast fit voor je wintersportvakantie tijdens de wintermaanden.

 1. Afkoelen bij warme temperaturen

Tijdens de zomer kunnen de temperaturen soms hoog oplopen. Een beetje afkoeling op z’n tijd is dan erg welkom.

 1. Funpark XXL

In de zomer worden de pistes van Skidôme omgedoopt tot een waar freestyleparadijs. Dan wordt er namelijk een funpark XXL gebouwd: nog meer vette units op de baan.

 1. Grote sneeuwspeeltuin

Kinderen hebben tijdens de zomer de tijdKidies Kids Klup van hun leven in Kiddieland. Deze indoor sneeuwspeeltuin is speciaal voor kleine sneeuwfanaten. Compleet met een super koele tubebaan, sneeuwglijbanen, klim en klauterattributen en een heleboel verse sneeuw om mee te spelen.

 1. Toffe hobby

Waarom één keer per jaar skiën of snowboarden als het ook het hele jaar door kan? De echte fanatiekeling gaat door op de indoor banen. Heerlijk toch om je hobby ook tijdens de zomer uit te kunnen voeren?!

 1. Uniek uitstapje

Naar het strand, een terrasje pakken, een fiets- of wandeltocht…leuk hoor, maar wel een beetje standaard. Zoek je tijdens de zomer een unieke activiteit? Kom dan skiën of snowboarden!

 1. sneeuwballengevechtSneeuwballen gooien

in hartje zomer…hoe tof is dat?! Het kan alleen bij Skidôme tijdens de zomermaanden. Een super leuk en ontspannend spel. En….het is gewoon buiten, dus ondertussen kun je ook nog genieten van de zomerzon!

 1. Verbrand? Sneeuw helpt!

Als de zon zich laat zien tijdens de zomer is dat erg fijn. Maar vaak gaan we iets te enthousiast zonnen met als gevolg: een huis zo rood als een kreeft. Dat doet pijn! Weet je wat helpt? Sneeuw op je huid. Lekker verkoelend! Zoek dus zeker even de sneeuw op na een dagje zon.

 1. Hooikoorts? Niet in de sneeuw!

Word jij ook helemaal gek van die jeukende ogen, kriebelende neus en vermoeidheid van de hooikoorts. Op de indoor skibaan van Skidôme is je hooikoorts even helemaal weg! Heerlijk om even niet te snotteren en te snuiten.

 1. Calorieën verbranden

Wist je dat je met skiën en snowboarden lekker veel calorieën kunt verbranden? Wel zo fijn, want tijdens de zomerperiode zijn we allemaal net iets meer bezig met ons lijf. We willen er tenslotte allemaal goed bijlopen op het strand. Dat betekent extra sporten. Wil je dit volhouden? Kies dan voor een leuke sport, zoals skiën en snowboarden.

 1. BBQ time!

Bij een zomer hoort natuurlijk een goede BBQBBQ. Daarom kunnen groepen de hele zomerperiode de super originele activiteiten combineren met een compleet verzorgde BBQ in onze horecagelegenheden. Nog meer reden om je leuke uitje met vrienden, familie of collega’s bij Skidôme te boeken.