Tip #2: Stop maandverband tussen je scheen en skischoen!

maandverband
Tips
24-09-2015

Zo verminder je druk op de schenen…

De één staat de hele dag op de piste, terwijl de ander zijn skischoenen het liefst zo snel mogelijk omruilt voor après-ski schoenen. Toch kan iedereen tijdens de wintersport last krijgen van scheendruk. Je benen krijgen nu eenmaal heel veel kracht te verduren wanneer je de hele dag zulke afdalingen maakt. Deze pijn is te voorkomen door een goede skihouding aan te nemen en door de juiste schoenen te dragen. Heb je de juiste houding en schoenen, maar blijft de scheendruk aanhouden? Dan kun je eens proberen om maandverband tussen je scheen en skischoenen stoppen.

Huh wat?

Ja dat heb je goed gelezen! Deze bijzondere tip hebben wij vernomen van een betrouwbare bron. Het maandverband dient als scheenbeschermer en vangt de druk op. Zo heb je veel minder last van dit vervelende gevoel. En wanneer je minder pijn ervaart, kun je des te meer genieten van de sneeuw, de sport en de omgeving. Dus gaan met die banaan!

Heb jij dit al weleens geprobeerd?