Mooie momenten bij IceKart Rucphen

Icekart rucphen
Indoor
21-12-2015

Waarschijnlijk heb je nog nooit van mij gehoord, maar het ijskarten al weleens voorbij zien komen. Ik ben Marco. Aangenaam! Als manager ben ik verantwoordelijk voor alle gasten die komen ijskarten, en wil ze natuurlijk een onvergetelijke dag laten beleven. IceKart Rucphen is een uniek concept waarbij je op echt ijs kunt driften. Het gaat daarom ook niet om de snelheid, maar om de behendigheid. Benieuwd wat ik precies doe en naar de mooie momenten bij IceKart Rucphen? Lees dan snel verder!

Hallo!

Zoals ik al vertelde; mijn naam is Marco: manager van IceKart Rucphen. Het is mijn doel om alle gasten die langskomen om te ijskarten een unieke beleving mee te geven. IJskarten is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt… er komt  veel behendigheid bij kijken. Wat ik dan ook zo leuk vind, is om de gasten te leren rijden. Ik probeer een ‘leermoment’ te creëren door ze allerlei tips en tricks mee te geven. Naast het zorgen voor de gasten, ben ik ook verantwoordelijk voor alle hoofd marshalls en marshalls. Er moet natuurlijk wel iemand de leiding nemen, nietwaar?

Hoogtepunten

In mijn carrière als ‘manager IceKart’ heb ik al een hele hoop leuke dingen meegemaakt. Er zijn natuurlijk wel een paar gebeurtenissen die er tussenuit springen… Ik ben erachter gekomen dat vrouwen beter rijden dan mannen. Ja, je leest het goed! Vrouwen rijden beter, dit komt doordat zij over het algemeen rustiger rijden. Op deze manier kom je beter uit de voeten en behaal je een snellere rondetijd. Hoe ik dit weet? Ik heb het met eigen ogen meegemaakt… Het afgelopen jaar kwam er een groep van 19 mannen en 1 vrouw ijskarten. En je raadt het al… mevrouw stond aan het einde op nummer 1! Sorry mannen… misschien voortaan toch iets rustiger rijden om de vrouwen te verslaan.

 

Lachen!!

Wat ik vooral heel leuk vind, is dat we veel verschillende gasten over de vloer krijgen. De gezelligheid van alle gasten en het enthousiasme over het ijskarten is zeer aanstekelijk! Ik sta dan ook elke dag met een lach op mijn gezicht in Rucphen. Wat nog grappiger is … zijn de namen van sommige gasten. Ik hoor je al denken: ‘Hoezo de namen?’ Ik ben in de afgelopen jaren een hele hoop grappige namen tegengekomen. De leukste waren toch wel: ‘Mevrouw Finish’, ‘Dhr. van de Start’ en ‘Familie Slip’.

Naast alle leuke namen die ik voorbij heb zien komen, zijn er ook een aantal speciale gasten langs geweest. We krijgen geregeld bezoek van BN’ers en het is natuurlijk ontzettend leuk om deze mensen te begeleiden! Het afgelopen jaar zijn bijvoorbeeld de spelers van NAC langs geweest. Heel gaaf om te zien hoeveel plezier zij hebben beleefd.

In de toekomst

Ik hoop in de toekomst nog een hele hoop van deze mooie momenten mee te maken! Het lijkt me ook super gaaf om in de toekomst de gasten een langere driftbeleving mee te geven. Dit zal dan uiteraard moeten gebeuren door technische input.  Maar al met al .. hoop ik hier nog lang werkzaam te blijven en te kunnen genieten van alle mooie momenten bij IceKart Rucphen.

Wie weet zie ik jou binnenkort!?


Gerelateerd Gerelateerde berichten