Liefde in de sneeuw

Liefde in de sneeuw
Indoor
29-12-2015

Liefde in de Sneeuw

Er wordt vaak gezegd dat je sneller verliefd wordt bij lekker weer en hoge temperaturen. Dat kan goed zijn, maar ook in de sneeuw kan het behoorlijk gaan kriebelen! Er zijn diverse koppels die elkaar hebben ontmoet bij Skidôme en samen romantische momenten hebben beleefd in de sneeuw…

Irma bijvoorbeeld, leerde haar man John kennen nog vóórdat er sneeuw op de piste lag. Destijds was het nog een mattenbaan en Irma en haar man waren beiden heel actief met het volgen van lessen, sportief skiën, lerarentrainingen en andere activiteiten. Tijdens de wintersportreis naar Altenmarkt/Zauchensee, die in 1989 vanuit de skibaan werd georganiseerd, werd het officieel: Irma en John kregen een relatie (fjiet-fjieuw!). Slechts een jaar later trouwden zij, drie jaar later werd hun eerste zoon Jurgen geboren en weer drie jaar later volgende Jeroen. Mooi hè?!

Liefde in de sneeuw

Sandra & JP

Ook Sandra vond ware liefde bij Skidôme. Zij begon op 15-jarige leeftijd met werken bij Restaurant de Nederlandse Alp: “Door hier te werken, leerde ik ook veel mensen kennen die bij Skidôme werkzaam waren.” Omdat Sandra al sinds haar 4e op de ski’s staat, raakte ze aan de praat met het hoofd van de skischool en hij vroeg Sandra of lesgeven niet iets voor haar was. Dat leek haar wel wat! Ze volgde een interne opleiding en ging daarnaast bij de receptie werken om extra uurtjes te maken… JP kwam ondertussen regelmatig snowboarden bij Skidôme en zo kwamen de 2 met elkaar in contact. Niet veel later werden JP en Sandra zelfs collega’s toen hij als bully rijder en kartmonteur aan de slag ging. Na 3 maanden verkering was het zover: samen op wintersport! “Een jaar later kochten we ons eerste huis en inmiddels zijn we 6 jaar verder en hebben wij een prachtige zoon: Sem!”, aldus Sandra.

Liefde

Joëlla & Robin

Joëlla en Robin kenden elkaar al, maar de liefde bloeide verder op toen zij allebei aan de slag gingen bij Skidôme. Joëlla ging aan de slag als receptioniste en Robin werd snowboardleraar. Al snel werd Robin ook dagverantwoordelijke en bully rider en daarna volgde de eerste personeelsreis. Die reis ging uiteraard naar de sneeuw; naar Serfaus om precies te zijn! Het werd een vakantie om nooit meer te vergeten. Inmiddels is het stel al 5 jaar getrouwd en hebben zij een dochtertje, Evi. “We kunnen niet wachten om Evi kennis te laten maken met de sneeuw!”, aldus Joëlla.

Waarom heb je tinder nodig als je ook liefde kunt vinden bij Skidôme? 


Gerelateerd Gerelateerde berichten