Kinderfeestjes bij Skidôme

kinderfeestjes
Indoor
06-01-2016

Skidôme is jarig, hoera! Dat wordt natuurlijk een groot feest! Gelukkig weten we bij Skidôme als geen ander hoe we een feestje moet vieren. Je kunt hier namelijk al jarenlang terecht voor de koelste kinderfeestjes!

Ski en snowboard feestje

Als kind wil je natuurlijk het aller vetste, stoerste en meest originele feestje geven als je jarig bent. Met een stoer kinderfeestje maak jij de blits bij je vriendjes en vriendinnetjes. Hoe stoer is het als je met je vrienden gaat skiën of snowboarden? En in echte sneeuw wordt zo’n feestje nog cooler! Daarom besloot Skidôme om de ski- en snowboardlessen ook als kinderfeestje aan te bieden. Dat bleek een groot succes.

Kiddies Kids Klup

Al snel werd het aanbod kinderfeestjes bij Skidôme verder uitgebreid met een Kiddies Kids Klup feestje. Dit feestje staat garant voor een hoop sneeuwplezier. Kids kunnen namelijk de hele middag spelen in Kiddieland: een cool sneeuwparadijs.

Kinderfeestjes van Jolanda

Aan kids die een origineel kinderfeestje willen vieren, maar niet de sneeuw in willen, is ook gedacht. Daarvoor liggen een mooie GlowGolf- en IceKartbaan in Rucphen. Bovendien kan ook de creatieveling zijn geluk op bij Skidôme. Na de verbouwing van Skidôme kwam Jolanda de Jongh met het idee om de kids glow-in-the-dark t-shirts te laten maken. Destijds was het versieren van cup cakes erg populair. “Kinderen versierden er toen op los en er kwamen de mooiste creaties uit, dat was toen echt een groot succes”, aldus Jolanda.

Middagvullend programma

Bij Skidôme kunnen kids de hele middag plezier beleven in de sneeuw of in de knutselruimte. Omdat Jolanda zelf ook moeder is, vindt ze het belangrijk dat kinderfeestjes van A tot Z geregeld zijn. Daarom zijn er een aantal pakketten samengesteld zodat het mogelijk is om het kinderfeestje de hele middag te laten duren. Zo kunnen kids bijvoorbeeld GlowGolfen met t-shirt versieren en eten, of een wintermuts versieren en ski/snowboard les volgen. Knutselen kunnen de kids in een speciale ruimte. “Dit vinden de kids helemaal geweldig, want er is bijvoorbeeld een verlichte troon voor de jarige”, zegt Jolanda.

Met veel plezier!

Jolanda verzorgt al een aantal jaren met plezier de kinderfeestjes bij Skidôme. “Het is super leuk als kinderen je komen bedanken voor het te gekke t-shirt wat ze bij mij hebben versierd, of om een groep autistische kinderen met een big smile op hun gezicht te zien tijdens zo’n middag”. Jolanda hoopt nog jaren door te kunnen gaan en als ze weer een leuk nieuw idee heeft, hoopt ze dit te kunnen uitvoeren!

Bekijk het recente aanbod kinderfeestjes bij Skidôme hier.

Hoe vonden jullie het kinderfeestje van Jolanda?