17 januari 2016: World Snow Day

World Snow Day
Evenementen
15-01-2016

Ben jij een sneeuw fan? Dan is 17 januari jouw dag! Het is dan namelijk de World Snow Day. Deze dag staat volledig in het teken van sneeuw en wintersport. Het is natuurlijk geweldig dat er eens in het jaar zo’n dag is, want wees nou eerlijk… sneeuw is toch het mooiste dat er is?!

Enthousiast over sneeuw
Het idee voor de Wereld Sneeuwdag komt van de Internationale Ski Federatie (IFS). Het doel van deze dag is om te promoten hoe tof sneeuw is! De IFS hoopt dat er mede door deze dag zoveel mogelijk mannen, vrouwen, maar vooral kinderen, enthousiast worden over de wintersport. Op deze dag worden er overal ter wereld sneeuwactiviteiten georganiseerd, sneeuw staat dan wereldwijd centraal. Zo openen in Noorwegen 100 resorts hun deuren en kunnen 130.000 deelnemers gratis skiën of snowboarden.

Passie voor wintersport
Bij Skidôme is de passie voor wintersport en sneeuw natuurlijk enorm, dus wij kunnen niet achterblijven op zo’n belangrijke dag. Wij willen daarom mensen die de passie voor sneeuw en wintersport al hebben ontdekt én mensen die dit graag willen ontdekken laten profiteren van onze World Snow Day actie. Want voor échte sneeuw hoef je niet naar de Alpen, deze vind je gewoon dicht bij huis!

Skidôme World Snow Day actie
Tijdens World Snow Day profiteer je in de Skidôme online ticketshop van 4 uur pistetoegang voor de prijs van 2 uur. Glijd jij liever over ijs dan over sneeuw? Profiteer dan van de IceKart actie! Tijdens World Snow Day betaal je voor 2 drift sessies, maar mag je 4 keer driften! Profiteer hier van de Skidôme World Snow Day actie. De e-tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2016.

Deze struisvogels zijn al échte sneeuw fans! Zien we jou binnenkort genieten van de verse sneeuw bij Skidôme?

 


Gerelateerd Gerelateerde berichten