Kiddie aan het woord…

Kiddie
Indoor
18-01-2016

Je hebt me misschien weleens voorbij zien komen op de piste of op de plaza bij Skidôme, maar ik zal me toch even voorstellen. Hi, mijn naam is Kiddie en ik ben 11 jaar oud. Mijn favoriete seizoen is de winter, mijn favoriete gerecht is erwtensoep en mijn favoriete feestdag is Kerstmis.

20 jaar Skidôme

20 jaar Skidôme is al lang zeg! Poeh! Ik had er dolgraag vanaf het begin bij willen zijn, maar ik kan alleen maar vertellen over de laatste jaren. Ik loop namelijk al een tijdje met heel veel plezier rond bij Skidôme en dat komt vooral door de super-coole mensen die ik hier heb leren kennen: de leraren, de receptionistes en natuurlijk alle kids die net zoveel van de verse sneeuw genieten als ik.

Alleen maar hoogtepunten…

In het zomerseizoen heb ik mijn eigen speelparadijs: Kiddieland. Iedere woensdagmiddag nodig ik hier mijn beste vriendjes uit om te komen spelen tijdens de ‘Kiddies Kids Klup’. En wat dacht je van alle evenementen waarbij ik aanwezig mag zijn? Tijdens de Open Dagen in september ben ik zelfs de ster van de show! #gaaf

 

Kiddies grote voorbeeld

Mijn hobby’s zijn snowboarden, sneeuwpoppen maken, sleeën, sneeuwelfjes maken en sneeuwballen gooien. Eigenlijk alles met sneeuw dus. Als echte snowfreak ben ik dan ook heel veel op de piste te vinden. Mijn grote voorbeeld is Skidôme Rider Niek van der Velden. We hebben samen les gevolgd, maar waar hij meer talent had voor het snowboarden, had ik meer talent in het sleeën. Ach… verschil moet er zijn!

PS: Ik zit ook op Facebook. Vrienden worden?