10 redenen om je vrijgezellenfeest bij Skidôme te vieren

vrijgezellen
Indoor, Outdoor
17-03-2016

Het kan een behoorlijk karwei zijn om een vrijgezellenfeest te organiseren. Je wil iedereen een leuke dag bezorgen, maar je moet ook de kosten in de gaten houden. Wij geven jou 10 redenen om je vrijgezellenfeest bij Skidôme te vieren!

1. Het bier staat altijd koud!

Tja… moeten we daar nog iets aan toevoegen? Misschien dat we wel pas beginnen met tappen wanneer iedereen uit zijn karts en ski’s is gestapt… #safetyfirst

Beelden Rucphen - 5 april 2014

2. Het is weer eens iets anders…

Je kunt natuurlijk een lip dub opnemen, een kroegentocht houden of taarten gaan bakken, maar waarom zou je niet origineel voor de dag komen met een dagje in de sneeuw bij Skidôme?

feest

3. De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij Skidôme denk je waarschijnlijk als eerste aan skiën of snowboarden. Logisch, want dat kan hier. Maar er zijn nog veel meer opties! We hebben tal van toffe arrangementen zoals het Big Airbag Arrangement, het White-Out Arrangement en het Icekart arrangement.

1210-skidome-opendag-694

4. No stress

Als je zelf een vrijgezellendag gaat organiseren, moet je denken aan een leuke activiteit, een lunch, de planning, grappige spelletjes, het diner, een avondprogramma en nog veel meer. Wij nemen die zorgen graag uit handen! Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij helpen jou graag met het plannen van een totaalprogramma!

feest

5. Prijs-kwaliteitsverhouding

Hier kunnen we kort over zijn. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is dik in orde!

6. Pinguïn lopen en polonaise sleeën

Tijdens je vrijgezellenfeest bij Skidôme kun je super-coole spellen doen. Geloof me, wij hebben ze uitgebreid voor je getest. Wat dacht je van pinguïn lopen, polonaise sleeën, levend bowlen of een sneeuwballengevecht?
Hi-la-risch!

feest

7. De vrijgezel als stralend middelpunt

De vrijgezel vormt natuurlijk het stralende middelpunt van de dag. Waarom kleed je hem of haar niet in een geweldig fout skipak? Daar zijn onze skileraren en leraressen vast en zeker van gecharmeerd!

feest

8. Daar krijg je energie van!

Door sportief bezig te zijn, doe je ook energie op. Wel zo handig, want die energie kun je tijdens het avondprogramma maar al te goed gebruiken, nietwaar?

Beelden Rucphen - 5 april 2014

9. Binnen en buiten

Kies je voor een vrijgezellenfeest bij Skidôme, dan zijn jullie niet afhankelijk van het weer. Ideaal! En denk nu niet dat jouw vrijgezellenfeest bij Skidôme per sé binnen plaats moet vinden. Er zijn ook mogelijkheden om een deel van de dag buiten door te brengen.

10. Après ski feestje

Een vrijgezellenfeest zonder feestje is als een wintersport zonder sneeuw! Gelukkig weten wij bij Skidôme hoe we een après ski feestje moeten bouwen. Kom pak je lasso maar!

nacht van ski dôme-141 - kopie

Heb jij al eens een vrijgezellenfeest bij Skidôme gevierd?

Voor meer informatie over vrijgezellenfeesten bij Skidôme, klik hier.