4 cursusniveaus snowboarden bij Skidôme

cursusniveaus snowboarden
Indoor
06-04-2016

Vorige week zag je al dat je pas echt goed leert skiën door les te volgen en door (kilo)meters te maken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor snowboarden. Het begint met een proefles, waarin je erachter komt of je goofy of regular bent. Daarna volgt cursus groen, dan blauw, rood en zwart. Tussendoor een wintersport hier en daar en de poederbaas in jou komt tot leven!

Cursusniveau: groen

Tijdens deze cursus maak je kennis met de beginselen van het snowboarden. Je leert onder andere hoe je moet rutschen en hoe je een basisbocht maakt.

Cursusniveau: blauw

Heb jij al enige ervaring in de sneeuw? En wil je meer controle krijgen over je bochten? Dan is cursus blauw het niveau voor jou!

Cursusniveau: rood

Bij cursus rood leer je ontspannen en relaxed op je snowboard te staan door de juiste techniek te hanteren. Zo word je tijdens het snowboarden minder moe, heb je minder kans op blessures en beleef je nóg meer plezier!

Cursusniveau: zwart

Heb jij het snowboarden al aardig onder de knie, maar is het nu tijd om het technische aspect volledig te beheersen? Dan ben jij klaar voor niveau zwart!

Tijdens de zomermaanden, kun je een zomercursus boeken bij Skidôme. Deze cursus wordt aangeboden op alle niveaus. Meer informatie over de zomercursus vind je hier.