De allervetste snowboard video’s

snowboard video
Outdoor
20-04-2016

De lentezon laat zich steeds meer zien, maar is het zonnetje op de wintersport stiekem niet het allerlekkerst? Wij vinden van wel! Stiekem verlangen we dan ook best terug naar de wintersport. Helemaal wanneer we op YouTube snowboard video’s bekijken. De kraakverse sneeuw, de eindeloze pistes, de vette tricks en natuurlijk het winterse zonnetje doen ons allemaal verlangen naar ons favoriete seizoen: het wintersportseizoen.

Laten we beginnen in het Franse Avoriaz. Lekker poederen tussen de dennenbomen door. Met een drone, het wonderschone landschap, de selfie stick, het zonnetje en de strakblauwe lucht had deze video ook never nooit kunnen mislukken. Let wel op: safety first. Laat het echte werk dus maar over aan de professionals!

“Jong geleerd, is oud gedaan”

Hoewel wij normaal altijd zeggen dat je je kinderen zelf geen les moet geven, is dit toch wel heel schattig! Kinsley van 2 en Emma van 4 doen aan tandem snowboarding met hun vader. De vraag is alleen: worden de meisjes op sommige stukjes (zoals op 1:30) vervangen door een pop?

Let me take you to the mountain!

De zon mag aan het begin van deze snowboard video dan ver te zoeken zijn, maar wij krijgen hier direct sneeuwkriebels van. En we zijn niet de enige. De video heeft namelijk meer dan 10 miljoen views!

That’s It That’s All

Je krijgt bij het zien van deze beelden niet direct het idee dat je naar een snowboard video zit te kijken. Het lijkt meer een natuurdocumentaire van de BBC. Pas wanneer de Red Bull helicopter halverwege de video landt op een besneeuwde bergtop, kan het snowboarden beginnen. En dit is slechts de teaser van de film. Wauw!

Missen we een snowboard video?

Dit zijn er slechts 4. Ken jij nog snowboard video’s die absoluut het bekijken waard zijn? Laat het ons weten! Wij zijn benieuwd!