Skidôme winactie: zo maak jij kans!

Skidôme winactie
Tips
29-04-2016

Het wintersportseizoen zit erop en we gaan langzaam richting de zomer. Maar terwijl het buiten steeds warmer wordt, blijft het bij Skidôme het hele jaar lekker koel! Doe nu mee met onze Skidôme winactie en maak kans op supercoole goggles van Bluetribe t.w.v. € 89,95!

Het belang van een goede goggle

Je kunt tijdens de wintersport natuurlijk kiezen voor een hippe zonnebril, maar het is veel slimmer om voor een goggle te kiezen. Allereerst omdat deze beter onder je helm past, maar ook omdat deze betere bescherming biedt tegen bijvoorbeeld de wind en neerslag. Een goede goggle beschermt daarnaast ook tegen sneeuwblindheid. De sneeuw reflecteert namelijk het zonlicht en daarom is de UV-straling extra hoog!

Kwaliteit staat voorop!

En hoe goed zijn die goggles van Bluetribe nou eigenlijk? Nou, super goed! De goggles zijn krasbestendig, hebben een antislipband en beslaan niet bij temperatuurwisselingen. Verder zijn ze voorzien van zacht foam aan de binnenkant, waardoor hij ontzettend comfortabel aanvoelt. Dus wie wil deze goggles nou niet? Doe nu mee en wie weet win je één van deze twee goggles! Deze wedstrijd loopt tot en met 31 mei 2016.

Let op: deze actie is inmiddels verlopen!

Bluetribe winactie