Dutch Cup Slopestyle in Skidôme Terneuzen

Evenementen
19-05-2016

Op zondag 15 mei stond alles bij Skidôme Terneuzen in het teken van de Dutch Cup Slopestyle. Hoe deze spectaculaire dag verliep lees je hier…

Het funpark lag er op de zondagochtend strak bij en de deelnemers stonden al vroeg te popelen om te beginnen. De vele voorbereidingen waren niet voor niets, want tijdens het inrijden werd er met veel enthousiasme gereageerd op de kwaliteit van het park en de sneeuw bij Skidôme Terneuzen #score! Nadat alle deelnemers warm waren gereden was het tijd voor de riders meeting. Tijdens de riders meeting werden de laatste tips en tricks gedeeld met de deelnemers en daarna werd het volume van de DJ set op te piste flink opgeschroefd. Het was duidelijk: iedereen was klaar om te beginnen. Let’s go!

13220567_848210035285091_6834577258924485519_o klein

Talent in overvloed bij de Dutch Cup Slopestyle

Tijdens de wedstrijd werden de deelnemers beoordeeld door een zeer ervaren jury van de Nederlandse Ski Vereniging. De deelnemers gingen volledig los op de rails en de kicker bij Skidôme in Terneuzen. Skidôme talent Niek van der Velden haalde zelfs een gigantische score van 90.00 punten! Ook Skidôme talent Erik Bastiaansen liet zich zien. Hij behaalde een score van maar liefst 79,00 punten. Hiermee behaalde Niek en Erik de eerste en tweede plaats binnen de categorie Junior Men bij de snowboarders. Wederom een erg knappe prestatie van deze twee Skidôme Riders! Bij de categorie Junior Woman eindigde Skidôme Talent Evy Poppe met 87,67 punten op de eerste plaats. De tweede er derde plaats warden ingenomen door Demy Janssen en Romy van Vreden.

dcterneuzen-116-620x413

Blije gezichten!

Na afloop van de wedstrijd warden de winnaars gehuldigd op het erepodium van Skidôme Terneuzen. En zeg nou zelf: blije gezichten op een winnaarspodium vervelen nooit! Eén ding is zeker: deelnemers, familieleden, vrienden, bezoekers en de organisatie kijken terug op een succesvolle editie van de Dutch Cup Slopestyle bij Skidôme Terneuzen.

We zien jullie allemaal graag een volgende keer!

Houd de agenda van Skidôme in de gaten voor meer spectaculaire evenementen.

Foto’s: snowchamps.nl