Sneeuwkamp bij Skidôme, het leukste zomerkamp!

sneeuwkamp
Indoor
03-06-2016

Nog een paar weken en dan staat de zomer alweer voor de deur. Dat betekent ook dat de zomervakantie weer bijna begint, een tijd waarin kinderen meerdere weken vrij zijn van school en volop kunnen spelen. Dit kan thuis, maar ook zeker op een sneeuwkamp bij Skidôme!

Tijdens de zomervakantie organiseert Skischool Terneuzen diverse sneeuwkampen voor kinderen vanaf 4 jaar. Elke week is er een sneeuwkamp van maandag t/m vrijdag. Tijdens deze leuke en leerzame dagen leren kinderen samen met leeftijdsgenootjes beter skiën of snowboarden, maar behalve aandacht voor technische vaardigheden is er natuurlijk ook genoeg ruimte voor leuke spelletjes! En wat is er fijner dan in de zomer een weekje lekker af te kunnen koelen in de sneeuw?

Tijdens de zomervakantie hebben we verschillende opties:

1. Ochtend sneeuwkamp

Bij dit programma krijgen kinderen sneeuwkamp5 dagen lang elke ochtend samen met leeftijdsgenootjes 2 uur lang ski- of snowboardles, hier leren ze op een speelse manier nieuwe technieken. Super leerzaam en perfect voor kinderen die liever niet hele dag van huis zijn!

2. Ochtend + middag sneeuwkamp

sneeuwkampOok bij dit programma krijgen de kinderen in de ochtend les, maar krijgen ze rond het middaguur een lekkere lunch en gaan ze daarna doen waar ze zelf zin in hebben. Dus ze kunnen lekker verder skiën of snowboarden, maar ook met z’n allen sleeën of tuben! Rond 15 uur krijgen de kinderen nog iets lekkers en dan zit de dag er al weer bijna op! TIP: Erg handig programma ouders die full time werken!

3. Ochtend + middag + avond sneeuwkamp

Zoals de naam het wellicht al sneeuwkampdoet vermoeden, kunnen de kinderen bij dit programma ook blijven slapen. Dus niet alleen overdag samen leren en spelen, maar ’s avonds ook samen keten! Op het vakantiepark Marina Beach verblijven de kinderen in een luxe stacaravan. Hier krijgen ze aan het begin van de dag een lekker ontbijtje en aan het einde van de dag eten ze gezamenlijk een heerlijke avondmaaltijd. Bij goed weer staat er zelfs een bezoek aan het zwembad op de planning!

Denk je dat jouw kinderen één van deze sneeuwkampen ook heel erg leuk zouden vinden? Klik dan hier voor meer informatie en de prijzen!