De ideeënbus: hoe zou Skidôme eruit moeten zien volgens jou?

Ideeenbus
Indoor
13-06-2016

Bij Skidôme hebben we naast de receptie een ideeënbus staan. Hier kunnen onze gasten hun creativiteit de vrije loop laten en de gekste ideeën met ons delen. Maar wat levert dat nu eigenlijk op? Wij hebben de ideeën van de laatste maand op een rijtje gezet en we vertellen jou graag hoe Skidôme eruit zou zien als we al jullie ideeën zouden realiseren…

PinguinPinguïns op de piste

Als we jullie berichten mogen geloven, zou Skidôme nog véél leuker zijn wanneer we er een beestenboel van zouden maken! We zouden bijvoorbeeld een kippenhok moeten plaatsen en volgens Noor zouden we op de plaza gemakkelijk een paar paarden kwijt kunnen. En in de sneeuw? Dat zou een mooie plek zijn voor een ijsbeer. Anouk is bovendien een groot voorstander om een paar pinguïns in een hok te plaatsen. Zie je het al voor je?!

Gratis snoepautomaat

Veel ideeën uit de ideeënbus gaan over eten en drinken (wintersporten maakt duidelijk hongerig!) Zo hebben we bijvoorbeeld een verzoek ontvangen voor een gratis snoepautomaat. We kunnen jullie vertellen…….. dat gaat helaas niet lukken! Wél gaan we ons best doen voor lekkerdere ranja en betere kipnuggets. En Aart? Die wil de volgende keer graag meer patat. Komt in orde Aart!

Disco skiënLift

Jeroen zou dolgraag een keer willen disco skiën. Hij ziet het al helemaal voor zich: een barretje onderaan de piste, leuk
discomuziekje erbij! #niksmeeraandoen. Anderen schrijven over een échte skilift die je van beneden naar boven brengt en áls je dan eindelijk boven bent; dan mag je ook met een slee of tube he-le-maar naar beneden glijden.

Andere opvallende berichten uit de ideeënbus

Als je dacht dat pinguïns of een gratis snoepautomaat out of the box waren, dan heb je deze ideeën nog niet gelezen. Wat dacht je van verwarming op de ijskartbaan? Lily kwam met dit idee, omdat het toch wel erg koud kan worden bij IceKart Rucphen. En Lotte, die wil graag een spooktocht……………………… Ja echt, een spooktocht in Skidôme!

Jullie zullen begrijpen dat we niet al jullie ideeën kunnen realiseren, maar we hopen wel dat jullie de weg naar onze ideeënbus blijven vinden. Sommige ideeën worden namelijk wél gerealiseerd. Zo organiseren wij nu bijvoorbeeld clinics en sneeuwkampen (4 – 16 jaar).

Heb je verder nog ideeën?