5 redenen waarom je het Arbor Summercamp deze zomer niet mag missen!

Indoor, Outdoor, Tips
28-06-2016

Het is nieuw, het is stoer en niet te missen deze zomer: het Arbor Summercamp voor kinderen en tieners in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar.

Zomerkampen zijn hot! Type zomerkamp in bij Google en je krijgt oneindig veel opties voor de meest uiteenlopende zomerkampen. Maar het meest spectaculaire zomerkamp vind je in het hart van Zuid-West Brabant: Het Arbor Summercamp in de regio Rucphen en Hoeven. Waarom je dit kamp deze zomer niet mag missen? We geven je de 5 belangrijkste redenen!

  1. Een programma vol te gekke activiteiten

Allereerst, omdat de meest te gekke activiteiten op het programma staan! De kinderen worden vier dagen lang mee op pad genomen om te genieten van de meest stoere uitjes. Overnachten doen ze in grote Tipi tenten op camping Bosbad Hoeven. En de activiteiten? Denk aan longboarden, ijskarten, elektrisch skateboarden, glowgolfen, teambuildings- en bosspellen, je eigen kampvuur maken en natuurlijk heeeeeel veel snowboarden! Hoe vet is dat?! Ow en hadden we al gezegd dat er iedere dag gespeeld kan worden in het spectaculaire waterspeelpark Splesj Bosbad Hoeven? Afkoelen deze zomer is dus gegarandeerd!

Bosbad Hoeven

  1. Er worden onvergetelijke herinneringen gemaakt!

Tja en met zulke onwijs coole activiteiten kan het niet anders dan dat de kinderen onvergetelijke herinneringen maken. The summer is magic! Zeker voor ieder kind wat het Arbor Summercamp mee mag maken. Dat gun jij je kinderen toch ook? En zeg nou zelf, nu je net hebt gelezen over het programma, zou je toch wensen dat je zelf ook nog kind was!

  1. Er is begeleiding waar je u tegen zegt…

En dan niet letterlijk natuurlijk, want kinderen mogen gewoon je zeggen tegen de jonge, enthousiaste begeleiders. Speciaal voor het Arbor Summercamp zijn er gediplomeerde instructeurs en begeleiders geselecteerd. Zij weten hoe ze pedagogisch verantwoord moeten werken en zijn allen in het bezit van een geldige VOG.

Longboarden Arbor summercamp

  1. Naast fun is er ook educatie

Hoewel het kamp vooral bedoeld is voor heel veel fun, gaan de kinderen ook nog iets leren tijdens deze dagen. Zo leren ze kampvuur maken, samenwerken en gaan ze twee avonden zelf koken. Dat komt vast nog eens goed van pas!

  1. Vermaak is deze zomer gegarandeerd!

Leuk hoor, die zomervakantie voor kinderen. Maar voor de ouders is het vaak een behoorlijke uitdaging om de kinderen een hele vakantie lang te vermaken. Bovendien zijn de werkende ouders vaak niet gezegend met een lange zomervakantie. Kun je dus wel een beetje hulp gebruiken bij het vermaak van de kids ? Dan wordt je absoluut blij van het Arbor Summercamp! De kinderen een onvergetelijk tripje met leeftijdsgenoten, jij als ouder ook even vakantie!

Arbor summercamp Rucphen

Is het Arbor Summercamp echt iets voor jouw kid(s)? Of ben je zelf tussen de 8 en 17 jaar? Schrijf je dan snel in! Het kamp wordt georganiseerd door Ride Along Activities van 15 t/m 18 augustus 2016. De all-in prijs is slechts € 425,-.