Waarom we allemaal het bestaan van sneeuw moeten vieren!

Indoor, Outdoor
09-01-2017

Sneeuw; in sommige landen een dagelijks verschijnsel, in Nederland eerder uitzondering dan regel. Wanneer de eerste sneeuwvlokken neerdwarrelen, kunnen wij niet wachten tot we de verse sneeuw in mogen duiken. Daarom vieren we bij Skidôme het bestaan van deze kristallen vlokjes in eigen land op 15 januari 2017, tijdens de FIS World Snow Day!

Het klinkt misschien gek, een speciale dag waarop we het bestaan van koude neerslag vieren, maar bij Skidôme begrijpen we precies waarom we een verse laag sneeuw moeten koesteren. Het bezorgt je unieke momenten, plezier en nostalgie. Het geeft prachtige plaatjes. Het geeft winterse kou, maar wel op een fijne manier. Need we say more? Vooruit, we geven nog een paar redenen waarom iedereen van sneeuw zou moeten houden:

1. Wintersport

Zonder sneeuw geen wintersport, dus God bless the snow! Wij kunnen ons namelijk geen wereld zonder wintersport voorstellen. Het zijn de momenten in de sneeuw die de wintersport zo fantastisch maken. Wanneer je de sneeuw onder je latten of board voelt glijden, komt de adrenaline al snel naar boven. En wat dacht je van de dagen dat de sneeuw net is neergevallen op de pistes en je bijna zwevend de piste over gaat. Verse poedersneeuw: de hemel op aarde!

Verse poedersneeuw

2. Magisch gevoel

Sneeuw heeft iets magisch. Het brengt het kind in je naar boven, want zelfs de grootste ‘kinderen’ zijn altijd wel in voor een beetje sneeuwpret, zij het met een ouderwets gezellig sneeuwballengevecht, een ritje op de slee of een afdaling op de ski’s of een snowboard. Magische momenten die je zelf, maar vooral in gezelschap van anderen beleeft.

Magisch gevoel in de sneeuw

3. Winter Wonderland

Het prachtige beeld wanneer er witte vlokjes geruisloos naar beneden dwarrelen. Alles is sprookjesachtig bedekt met een dik pak sneeuw, dat is toch magisch mooi! De eerste stappen in verse sneeuw, sporen van mensen en dieren én de aanblik van wintersporters die aan het genieten zijn. We noemen het niet voor niets: winter wonderland.

Winterwonderland

4. Time to relax!

De hele dag wintersporten in de sneeuw is vermoeiend, maar je krijgt er toch energie van. Huh, dat klinkt raar?! De adrenaline die door je lichaam raast geeft je energie. Maar de rustmomenten tussen al het sneeuwplezier door zijn toch ook erg fijn. Liggen in het zonnetje, met warme chocomel of een gluhweintje en uitkijk op de piste, hééérlijk.

Chillen in de sneeuw

Vier jij het bestaan van sneeuw met ons mee? Alleen op 15 januari 2017 trakteren we jou op een 2e kaartje gratis bij Skidôme. Bekijk snel de actie!

 


Gerelateerd Gerelateerde berichten