4 x meest spraakmakende openingszinnen om je Valentijn op date te vragen!

Evenementen, Tips
27-01-2017

Wil jij je Valentijn verrassen met een originele date? Maar vind jij het ook lastig om iets unieks te vinden? En dan helemaal de stap om hem of haar mee op date te vragen? Wij geven je de meest spraakmakende openingszinnen én tips voor een originele Valentijnsdate!

1. Met jou wil ik een LATRELATIE

Samen de latten op, betekent: vallen, opstaan maar vooral heel veel lol beleven! Wil jij je sneeuwengel heel graag helpen, maar ben je zelf ook geen held(in) op ski’s? Dan kun je met een proefles samen de eerste meters in de sneeuw maken!

Latrelatie

2. Do you WAND me too?

Sneeuw is koud én dat geldt dus ook voor onze skihal. Dikke kleren, wanten, mutsen… ons advies: trek zoveel mogelijk laagjes aan! Of niet? Wie Valentijn écht snapt, warmt z’n liefje op in de sneeuw! Duik na afloop onze skihut in om te genieten van een heerlijke warme chocolademelk!

valentijn

3. BINDINGSANGST? Met jou duik ik wel de sneeuw in.

En dan is daar de vraag, wie vraag jij mee op date? Is dat je liefje waarmee je al jaren samen bent? Of die ene nieuwe date waarmee je graag nog een keer wil afspreken? Breek het ijs én ga voor een slechte openingszin! Want met een lach op je gezicht wordt jouw date nog veel leuker!

bindingsangst

4. Jij bent mijn SNEEUWENGEL!

Alle cupido pijlen wijzen de juiste kant op, jullie gaan samen op date! Beleef in de week van Valentijn een originele date in de sneeuw, van vrij oefenen tot een proefles in de sneeuw. Bind de latten onder je schoenen of trek je board aan én beleef samen een onvergetelijke dagje in de sneeuw!

Sneeuwengel

Wil jij voordelig je tickets scoren? Met onze Valentijnsactie profiteer jij online van mooie kortingen! Tickets zijn geldig van 10 t/m 19 februari 2017.


Gerelateerd Gerelateerde berichten