Word jij de nieuwe NK Wokslee kampioen?

nk wokslee
Evenementen, Indoor
24-02-2017

Schud jezelf lekker los, spring op je wokslee en raas zo snel als je kan van onze piste! De snelste woksleeër maakt kans op mooie prijzen én de titel NK Wokslee Kampioen 2017! Ben jij een echte snelheidsduivel? En wil jij je carnvalsoutfit na dit weekend nog een keer uit je kast toveren? Dan is dit hilarische evenement echt iets voor jou!

Wil jij Carnaval in een razend tempo over doen?

Laat je carnavalsoutfit na dit weekend dan maar uit de doos, want tijdens dit hilarische evenement is geen outfit te gek. Zelfs in je dieren onesie ben je welkom én maak je kans op de originaliteitsprijs! Een win-win situatie, toch? Ook de deuntjes uit de speakers brengen je in de feeststemming! “Blijf je Va-na-na-na-na-navond bij bij…” Ken je deze hit van Monique Smit nog? Speciaal om jullie aan te moedigen, hebben we Monique Smit uitgenodigd als host van het NK Wokslee! Weet jij de snelste tijd te sleeën? Dan scoor je naast de titel ook drie kussen van Monique Smit, wie wil dat nou niet?

nk wokslee

Waar is jouw feestneus?

Tijdens het NK Wokslee ben je de hele dag bij Skidôme Rucphen onder de (wok)pannen. En geloof ons, na een hoop hilariteit, gezelligheid en sneeuwpret, ben jij wel toe aan een lekker tussendoortje! Daarom kan jouw feestneus tijdens het NK Wokslee niet om de heerlijke geur van de wokgerechten van Go-Tan heen!

nk wokslee

Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan hier de aftermovie!

Op zondag 19 maart vindt de derde editie van het NK Wokslee 2017 plaats bij Skidôme Rucphen. Inschrijven kan tot en met 17 maart 2017. Schrijf je in en beleef de ‘koelste’ Carnavals afterparty!

Ben jij vliegensvlug over de finish? Dan maak je kans op deze prijzen!

1e prijs: TomTom Adventurer Orange t.w.v. €289,-

2e prijs: Een Thaise Grill van Tom Yang t.w.v. €150,-

3e prijs: Twee dagpassen bij Skidôme Rucphen t.w.v. €85,-

nk wokslee

nk wokslee

nk wokslee


Gerelateerd Gerelateerde berichten