Verleng je seizoen in de skihal!

Tips
15-03-2017

Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij en iedereen maakt zich langzaam klaar voor de eerste zonnestralen. Wintersportgebieden zoals Gerlos, Saalbach en Sölden stromen langzaam leeg. Maar dat je niet meer op wintersport gaat, wil niet zeggen dat je stil moet blijven zitten. Niet alleen vóór, maar ook na een wintersportvakantie is het belangrijk om je vaardigheden te blijven verbeteren!

Verbeter je vaardigheden in het laagseizoen

Skidôme Rucphen is dé indoor skibaan, waar je in het laagseizoen op een rustig tempo je vaardigheden kunt blijven verbeteren. Naast dat Skidôme de beste skischool van de Benelux is, kennen wij in onze skihal geen seizoenen. Bij ons is het altijd winter op de pistes! Je vaardigheden op de indoor pistes verbeteren in het laagseizoen biedt bovendien ontzettend veel voordelen.

Afkoelen en ontspannen

Wat denk je van de heerlijke rust en ruimte op onze pistes? De beste sneeuwkwaliteit? De zomercursussen tegen een laag tarief? Individuele aandacht van onze professionele skileraren? Afkoelen en ontspannen in het laagseizoen doe je bij Skidôme!

Tips van onze wintersportexperts

Iedere twee weken publiceren we een blog waarbij onze experts tips geven over ski- en snowboardtechnieken, kleding en materiaal. Zo blijft jouw seizoen nog lekker doorgaan! We starten met een korte introductie van onze wintersportexperts die jou de komende weken de beste tips geven om je wintersportseizoen te verlengen én te blijven leren!

Maak kennis met onze experts!

skiër

Marc Jacobs

Wat is je ervaring?
Ik ben begonnen met een sportopleiding en ga daarnaast al heel mijn leven op wintersport. Ik heb eerst mijn diploma voor skileraar behaald en later ook voor het snowboarden. Toen bij Skidôme stage komen lopen en van het een kwam het ander. Inmiddels ben ik flink doorgegroeid en alle diploma’s gehaald bij de NSKIV. Ook heb ik een opleidingstraject via Nederland én Oostenrijk gevolgd en sinds 4 jaar hoofd van de skischool bij Skidôme Rucphen.
Waarom ben je skileraar?
Mijn passie is wintersport en lesgeven aan anderen. Ik vind het leuk om de mensen die ik les geef te inspireren en dingen bij te leren. Mijn uiteindelijke doel is doorgroeien als opleider van het skiën/snowboarden.
Wat is jouw favo wintersportgebied?
Val Thorens (les trois vallee), vanwege de grote en brede pistes. Daarnaast kom ik hier al vanaf kinds af aan. Het voelt als een soort thuisbasis.
Meer info

Bram Walgraeve

Wat is je ervaring?
Ik ben begonnen met een sportopleiding en via die weg bij Skidôme stage gelopen. Na mijn sportopleiding heb ik een opleiding tot snowboardleraar gevolgd en inmiddels ISIA gekwalificeerd. Ik heb mijn eigen long- en snowboardschool in Breda en ben daarnaast in het dagelijks leven sportdocent.
Waarom ben je snowboardleraar?
Ik vind het leuk om te doen en om kinderen te stimuleren te sporten op een unieke manier.
Wat is jouw favo wintersportgebied?
Overal waar het meeste sneeuw ligt! Ik boek mijn vakantie altijd pas twee dagen van tevoren. Maar ik ben zeker wel iedere Dutch Week in Val Thorens te vinden!
Meer info

Maarten Vlamings

Wat is je ervaring?
De afgelopen 12 jaar heb ik gewerkt als ski- en snowboardleraar. Daarnaast ben ik verkoper van wintersportartikelen in binnen- en buitenland.
Waarom ben je Mount Terneuzen en Mount Rucphen begonnen?
Een unieke speciaalzaak op een bijzondere locatie, daar waren wij naar op zoek. Al snel kwamen wij in contact met Skidôme en van het een kwam het ander. De focus ligt vooral op de samenwerking met de baan. Dit uit zich niet alleen in goed contact met de ski- en snowboardleraren, maar wij hebben bijvoorbeeld ook testpakketten van al onze ski- en snowboardmaterialen. Klanten kunnen dus eerst het materiaal testen op de baan voordat ze overgaan tot koop. We ontvangen hier hele positieve reactie over. Tot slot, houden wij gedurende het seizoen ook (gratis) clinics zoals wax- en slijpclinics of een sneeuw pieper avond. Dat beetje extra service bieden aan klanten is vandaag de dag enorm belangrijk!
Wat is jouw favo wintersportgebied?
Mijn favo wintersportgebied is Ischgl, een goede combinatie tussen gezelligheid en prachtige pistes. Mocht je een keer naar Canada op wintersport gaan is Revelstoke ook echt een aanrader!
Meer info

seizoen

Steven Daemen

Wat is je ervaring?
Ik ben trainer van wedstrijd snowboarders, daarnaast ook internationaal jurylid van verschillende freestyle wedstrijden en ik ben hoofd van de snowboardschool.
Waarom heb je gekozen voor de wintersportbranche?
Omdat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en daarnaast altijd te maken krijg met vrolijke vakantiegangers.
Wat is jouw favo wintersportgebied?
Saas Fee, omdat dit gebied voor mij de ideale combinatie is van goede pistes, sneeuwzekerheid, een leuke sfeer en een mooie entourage!
Meer info

Gerelateerd Gerelateerde berichten