Skidôme is medesponsor van de Rabo-G Dag bij NAC

Evenementen
23-03-2017

Met een heerlijk zonnetje, enthousiaste coaches en het verrassende voetbalspel van de teams, was de Rabo-G Dag bij NAC weer een succes! 170 deelnemers betraden het voetbalveld en er werd fanatiek tegen elkaar gevoetbald, met als doel: de finale! Maar winnen was niet het belangrijkste, want op deze leuke dag stond plezier voorop!

Fanatiek coachende NAC-spelers

Wat is leuker dan de selectiespelers van NAC in het écht ontmoeten? Zo werd ieder team vanuit de zijlijn fanatiek gecoacht door een selectiespeler van NAC! ‘Hup, doorlopen Woutertje’ – ‘Vergeet niet te verdedigen’ – ‘Geef de bal maar kort naar links en mee naar voren!’ Het was erg leuk om de chemie tussen de coaches en spelers op het veld te zien!

Handtekeningen scoren

Namens de organisatie en Skidôme, kregen alle deelnemers een shirt om handtekeningen van de spelers te verzamelen. In vakjes konden er zo’n 25 handtekeningen per shirt verzameld worden én dat werd fanatiek gedaan! Tussen de wedstrijden door vlogen de deelnemers de selectiespelers en trainers om de oren om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen. Een mooi moment voor de deelnemers om gelijk een paar vragen te stellen aan hun grote idool!

handtekeningen

“Ee scheidsie”

Als kers op de taart werd de finalewedstrijd gefloten door de hoofdtrainer van NAC! En ja, ook hij moest bij de les blijven. Want als het verkeerde team tóch ingooit, dan wordt dit natuurlijk wel even aan de scheids gemeld met “ee scheidsie”! Het was nog verrassend spannend tijdens de finalewedstrijd, want de stand bleef 0-0. Tijd voor strafschoppen… De winnaar van de dag: Terneuzense Boys! Gefeliciteerd!

nac