De 5 leukste actieve moederdag uitjes!

moederdag
Tips
04-05-2017

Moederdag 2017: het is weer bijna zover! Deze bijzondere dag is een goede reden om alle moeders in het zonnetje te zetten! Tijd om je zoektocht te starten naar een origineel en bijzonder cadeau! Wij geven je de leukste cadeautips! 

Moeders vinden het ontzettend leuk om iets samen te doen. Het feit dat er iets speciaal voor hen wordt georganiseerd, vinden ze vaak al super lief. Dus wat is er nou leuker dan samen ergens naartoe te gaan? Hier lees je meer over de 5 leukste actieve moederdag uitjes.

1. Moederdag bij Indoor Skydive Roosendaal

Een ontzettend gaaf en spannend uitje! Je beleeft hier de unieke vrije val ervaring, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen!  Indoor skydiven geeft jouw moeder een enorme adrenaline-boost en geeft haar zeker weten een onvergetelijke ervaring! Ben jij benieuwd naar het programma? Lees dan op de indoor skydive pagina wat jouw moeder precies kan verwachten. Wil jij een keer een echt origineel cadeau geven voor moederdag? Geef haar dan een super gave indoor skydive cadeau!

moederdag

2. Skiën of ijskarten bij Skidôme Rucphen

Wil jij dolgraag met jouw moeder op de latten van de pistes glijden? Of haar de eerste meters op de ski’s laten ervaren? Voor een leuk en gezellig dagje uit ben je bij Skidôme aan het juiste adres. Zet je moeder dit jaar niet in het zonnetje, maar in de sneeuw! Geef haar een uniek dagje sneeuwpret cadeau. Ben je op zoek naar een nog uitdagender cadeau? Verras jouw moeder dan met een unieke kartbeleving op écht ijs cadeau. Wil jij weten wat jullie kunnen verwachten van het ijskarten? Lees hier wat ijskarten precies is. Geef jouw moeder een cadeaubon en bepaal zelf het bedrag dat je wilt geven. Bestel je tickets online!

3. Een dagje naar de dierentuinactieve Moederdag uitjes

Zeker op een heerlijke lentedag, is een dagje naar de dierentuin een ontzettend leuk cadeau om samen te doen. Door heel Nederland zijn er diverse dierentuinen te vinden, dus er is er altijd wel één relatief dichtbij. Daarnaast zijn er de afgelopen tijd in veel dierentuinen nieuwe dieren geboren, super schattig!

4. Een citytrip

Neem je moeder gezellig mee naar een stad waar jullie nog nooit zijn geweest. Lekker samen shoppen, lunchen en vooral nieuwe dingen zien. Je kan daar zelfs een nachtje blijven slapen bij een iets groter budget. Kijk hier voor een lijstje van de 10 leukste steden in Nederland.

actieve Moederdag uitjes5. Lekker uitwaaien op het strand

Bij mooi weer in het weekend van Moederdag, mag dit uitje niet ontbreken! Een dagje naar het strand hoort zeker bij de leukste actieve moederdag cadeautjes. Om de dag helemaal compleet te maken kun je ook nog gezellig samen gaan lunchen of in de avond uit eten gaan. Zo kom je helemaal relaxed thuis!

Natuurlijk zijn er nog veel andere actieve moederdag uitjes, maar we hopen je hiermee in ieder geval een eindje op weg te helpen!