Zomer bij Skidôme

zomer bij Skidôme
Outdoor, Tips
09-05-2017

Wij zijn natuurlijk ‘Thuis in Sneeuw’, maar ook in de zomer kunnen wij er wat van! Want hoewel het heerlijk is om even af te koelen in de sneeuw, organiseren wij ook tal van activiteiten off-piste. Dat is natuurlijk helemaal niet verkeerd met dat warme weer! Lees hier wat je kunt verwachten van een zomer bij Skidôme.

Een spectaculair sneeuwballengevecht

Stel je voor: een mooie zomerdag, het zonnetje schijnt en jij gaat de strijd aan tijdens een spectaculair sneeuwballengevecht. Bij Skidôme is het mogelijk voor groepen v.a. 10 personen. Met rondes als Snow Battle, Capture the Flag en Last Man Standing vliegen de sneeuwballen je om de oren, maar dat is toch heerlijk met dat warme weer?

Sneeuwballengevecht 500x333

Longboard clinic & tour

Skidôme biedt deze zomer longboard clinics aan. Het lijkt veel op skateboarden, maar het grote verschil zit hem letterlijk in de lengte. Een longboard is veel langer en heeft bovendien andere wielen. Tijdens de clinic longboarden leren de enthousiaste instructeurs jou de fijne kneepjes van het longboarden. Na afloop maak je een tour, zodat je alles wat je geleerd hebt in de praktijk kunt brengen! En dat levert dit soort stoere foto’s op:

Longboarden 2 500x333

ARBOR Summercamps

Van 15 t/m 18 augustus kun je met het ARBOR Summercamp de coolste week van het jaar beleven. Wat dacht je van kamperen in je eigen tipi tent, vuur maken, skateboarden, snowboarden en zwemmen? Je verblijft 4 dagen lang op Bospad Hoeven onder begeleiding van professionele instructeurs. Dit wordt onvergetelijk!

Arbor camps 500x333

Je ziet het. Het is officieel zomer bij Skidôme. Zien we jou snel?