Het beste cadeau voor vaderdag

vaderdag_cadeau
Tips
30-05-2017

Waarmee kun je je vader nou écht blij maken op Vaderdag? Een BBQ? Een scheerapparaat? Een lekker luchtje? Of wil je een keer een origineel cadeau voor Vaderdag kopen? Wij geven je raad!

Tip 1. Voor de helft van de prijs de piste op!

Op Vaderdag kan jouw vader voor de helft van de prijs de piste op bij Skidôme! Het werkt als volgt: koop 2 toegangstickets en ontvang 50% korting op het 2e kaartje. Zo kunnen jullie samen genieten van het snowboarden of skiën. Echt een win-win situatie dus! Is jouw vader een held op latten? Leer hem dan hoe hij zijn eerste meters in de sneeuw maakt! Of vraag uitleg aan onze professionele leraren bij Skidôme.

skidôme_vaderdag_cadeau

Tip 2. Beat your daddy!

Stoere vaders willen stoere cadeaus. Ga op vaderdag de strijd aan met jouw vader op onze spekgladde ijsvloer! Wie drift het snelste naar de finish? Beat your daddy en scoor nu extra voordelig je tickets. Je kunt namelijk nu je vader voor de helft van de prijs verrassen met het coolste cadeau. Hoe het werkt? Koop 2 toegangstickets voor IceKart Rucphen en ontvang 50% korting op het 2e kaartje! Wij zijn nu al benieuwd wie de strijd gaat winnen! Ontdek het bij IceKart Rucphen!

 

coolste_vaderdag_cadeau

Tip 3. Verras jouw vader als een echte superheld

Jouw vader die alles regelt en altijd voor je klaarstaat? Tijd om deze superheld op vaderdag te verrassen met een origineel cadeau. Vééééél beter dan dat scheerapparaat of een saai boek en je hebt er zelf ook wat aan! Geef jouw vader de onvergetelijke ervaring van een indoor skydive cadeau! Ervaar het unieke vrije val gevoel en vlieg op de kracht van de wind bij Indoor Skydive Roosendaal. Met dit originele cadeau, maar je jouw vader zeker weten blij!

cadeau_voor_vaderdag