Schooluitje bij Skidôme: een échte aanrader!

schooluitje bij Skidôme
Indoor, Tips
06-06-2017

Heb jij al eens nagedacht over een schooluitje bij Skidôme? Veel scholieren zijn jou al voorgegaan en we hopen er in de toekomst nog heel veel te mogen ontvangen. Waarom? Dat lees je hier!

Sportief
De sportdag en het schoolreisje vormen toch het hoogtepunt van ieder schooljaar? Combineer deze twee en beleef met de hele klas een sportieve dag bij Skidôme!

3

Poederbazen in the making
Voor veel kinderen vormt een (mid)dag bij Skidôme een kennismaking met de wintersport. En degene die al eerder op de lange latten hebben gestaan? Die kunnen zichzelf verder ontwikkelen tot een echte poederbaas!

1

Leren buiten de schoolbanken
Een schooluitje bij Skidôme is niet alleen hartstikke leuk, het is ook nog eens heel educatief! Onze professionele leraren leren jou met veel enthousiasme skiën of snowboarden.

2

Speciale schooltarieven
Voor schoolreisjes en voor uitjes van verenigingen, buitenschoolse opvang of stichtingen, geldt een speciaal tarief om te komen skiën of snowboarden bij Skidôme. Dit tarief geldt voor groepen vanaf 25 personen en kinderen jonger dan 18 jaar. Dat is dus ook nog eens gunstig voor de portemonnee!

Een programma op maat
Willen jullie met de hele klas, of zelfs de hele school, langskomen bij Skidôme? Dan helpen wij jullie door een programma op maat te maken. We passen het schema aan op jullie wensen!

Interesse in zo’n schooluitje?
Bekijk dan snel de mogelijkheden op onze website.