5 x IceKart Drift Night = fun!

IceKart Drift Night
Tips
20-06-2017

Bij IceKart Rucphen worden regelmatig Drift Nights georganiseerd. Drift What? Drift Nights! Avonden waarbij je gaat ijskarten in wedstrijdvorm. Wij leggen jou graag uit waarom jij je absoluut op aanwezig moet zetten voor de volgende IceKart Drift Night.

❆ Korting!

Tijdens de Drift Night rij je 4 heats (in totaal 40 minuten) voor € 34,50 in plaats van € 49,50 per persoon. Oftewel: je  krijgt € 15,- korting! Dat is alvast mooi meegenomen, nietwaar?

❆ Perfecte weekafsluiter

Met deze activiteit ben je maar liefst 3,5 uur onder de pannen. Het is dus een ideaal uitje om op een ontspannen en gezellige manier de week af te sluiten met je vrienden, vriendinnen, broers,  zussen of collega’s.

❆ Fun staat voorop!

De IceKart Drift Night is een drift wedstrijd waarbij fun het allerbelangrijkste is! Snel rijden staat op nummer 2. Als je dan toch als eerste over de finish komt, is dat natuurlijk wel heel erg cool!

❆ Speciale opdrachten

Tijdens de Drift Night krijg je diverse leuke opdrachten die bij normale ijskart heats niet aan bod komen. Je begint met een warming up, daarna volgt de regular contest, als derde de skills contest en tot slot de crazy heat. Let’s go!

❆ Tips & Tricks

Tussen de 4 heats door krijg je uitgebreide instructies van de IceKart Marshalls, zodat je het driften steeds beter onder de knie krijgt.

Beelden Skidôme in Rucphen - 5 oktober 2013 Icekart Opendag
Zie jij dat wel zitten? Koop dan hier jouw tickets voor de eerstvolgende Drift Night!