5 Voordelen van een vroege start van het wintersportseizoen

Skidôme Super Summer Sale
Indoor, Tips
03-08-2017

Bij Skidôme krijgen wij regelmatig de vraag wanneer je het beste kan starten met de voorbereiding voor het wintersportseizoen. De tip die wij dan geven: vroeg in het seizoen! Je geniet dan namelijk van rustige pistes, je kan volop meters maken en je houdt ook nog eens geld op zak!

De voordelen van een vroege start:

1.  Ervaar het pistegevoel

Nog even geduld… over een paar maanden vertrek je naar je wintersportbestemming. Kan je niet wachten? Bij Skidôme kan je het wintersportgevoel het hele jaar door proeven! Duik de verse sneeuw in, ga op je board of ski’s de piste af en kom alvast in de wintersportstemming!

2. Verbeter je techniek

De tijd op de piste tijdens je wintersportvakantie is kostbaar. Zorg daarom dat je de basis onder de knie hebt of je technieken al hebt bijgeschaafd voordat je naar de sneeuw afreist! Wil jij ontspannen en vloeiend de piste af? Door in september te starten heb je genoeg tijd voor een goede voorbereiding. Ook kan je meerdere lessenreeksen volgen waardoor je, eenmaal in de flow, kunt doorpakken naar een hoger niveau! Je zorgt voor herhaling en je boekt het snelst vooruitgang met als resultaat: optimaal genieten tijdens je vakantie.

Voordelen van een vroege start van het wintersportseizoen bij Skidôme

3. Meters maken

De key to wintersport success: meters maken in de sneeuw!  Start in september en geniet van een extra lang seizoen. Buiten de lessen om heb je de mogelijkheid om extra te oefenen met een abonnement of 10-uurpas. Met de vrije pistetoegang kan je zelf bepalen wanneer je gaat! Hoe eerder je start, des te meer meters je kan maken!

4. Rustige pistes

In het hoogseizoen is het druk op de piste! Iedereen wil last minute het board- en skigevoel ervaren en nog even snel hun techniek bijschaven. Door al in het voorseizoen te starten met skiën of boarden profiteer jij van heerlijke rustige pistes! Minder drukte bij de liften en op de piste meer ruimte voor jou!

Rustige piste bij Skidôme - voordelen van een vroege start van het wintersportseizoen

5. Houd geld in je zak

Voor de vroege starters hebben we in augustus aantrekkelijke deals tijdens de Skidôme Super Summer Sale! Boek een proefles, cursus, abonnement of 10-uurpas, start in september en profiteer van hoge kortingen! Zo bespaar je op een goede voorbereiding en kan je optimaal genieten van je wintersportvakantie!